Ενημερωτική εκδήλωση εκπαιδευτικού & επαγγελματικού προσανατολισμού

Ενημερωτική εκδήλωση εκπαιδευτικού & επαγγελματικού προσανατολισμού

Την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου γονείς και εκπαιδευτικοί συναντήσαμε την κ. Ελευθερία Παπαδάκη υπεύθυνη στην Υπηρεσία Παροχής Συμβουλευτικής στον επαγγελματικό προσανατολισμό της Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης για να παρακολουθήσουμε την ενημερωτική εκδήλωση για θέματα εκπαιδευτικού και επαγγελματικού προσανατολισμού μαθητών/τριών Γενικού Λυκείου.

Το ενδιαφέρον όλων ήταν αμείωτο σε όλη την διάρκεια της παρουσίασης, ενώ η κ. Παπαδάκη απάντησε σε όλες ερωτήσεις με προθυμία, δίνοντας τις κατάλληλες κατευθύνσεις. Η επιτυχία της εκδήλωσης αυτής αποτελεί κίνητρο για την υλοποίηση και άλλων αντίστοιχων δράσεων, στη συνέχεια της σχολική χρονιάς, για τις οποίες οι γονείς και κηδεμόνες θα ενημερωθούν εγκαίρως.

Οι μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που ενδιαφέρονται για ατομική Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο ή το mail της Δ.Δ.Ε. Ροδόπης, προκειμένου να οριστεί η ημερομηνία του ραντεβού. Οι συναντήσεις θα διεξάγονται στο χώρο που στεγάζονται τα γραφεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης, τις ημέρες Δευτέρα – Τετάρτη – Πέμπτη – Παρασκευή, από τις 14:00 έως 18:00.

Παρουσίαση από την κ. Παπαδάκη

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Υπεύθυνη ΣΕΠ : Ελευθερία Παπαδάκη
Δ/νση: Στ. Κυριακίδη 91, 691 32 KOMOTHNH
Τηλ.: 25310 29555 & 84533
E– mail: mail@dide.rod.sch.gr

Υπεύθυνη οργάνωσης: Βερρή Ανδρονίκη, Σύμβουλος Σχολικής Ζωής

Μετάβαση στο περιεχόμενο